Zkuste bábovku, u které do těsta zamícháte hotový pudink. Je krásně vláčná a nadýchaná. Příchuť můžete měnit, ale karamelová a čokoládová chutná nejlépe. Nakonec můžete bábovku polít čokoládovou polevou.
Ingredience (15 x porce)
Pudink
Těsto na bábovku
Postup přípravy
Nejprve uvaříme pudink a necháme ho vychladnout. Občas promícháme.
Smícháme mouku s práškem do pečiva a dáme stranou. Do mixéru dáme vejce s cukrem a důkladně promícháme. Přidáme olej a pudink.
Nakonec vmícháme kakao a mouku s práškem do pečiva. Vléváme do formy.
Dáme péct na 180 °C 1 hodinu.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 244.28 kcal |
Protein: 4.80 g |
Sacharidy: 30.17 g |
z toho cukr: 17.08 g |
Tuk: 11.83 g |
z toho nas. MK: 2.39 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4073-karamelova-babovka-s-kakaem-hrnickova