Křenový dip

Křenový dip je osvěžující a pikantní omáčka, která se často podává k masu, uzeninám nebo rybám.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. V misce smícháme všechny ingredience na dip a dobře promícháme.
  2. Podle chuti dosladíme nebo můžeme přidat ocet. Dip má výraznou křenovou chuť.
  3. Dáme do lenice vychladit a podáváme s grilovaným nebo pečeným masem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 111.66 kcal | Protein: 0.87 g | Sacharidy: 2.43 g | z toho cukr: 2.05 g | Tuk: 11.01 g | z toho nas. MK: 3.85 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4006-krenovy-dip