Tarhoňa se zelím a špekem
Velmi snadný recept na přípravu. Jídlo můžete podávat teplé i studené.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Do hlubší pánve vsypeme špek nakrájený na kostky společně s nakrájenou cibulí na kousky. Opékáme dokřupava.
- Kysané zelí nakrájíme na malé kousky a přidáme do pánve. Osolíme, opepříme, dáme vegetu, sušený česnek a dusíme do měkka.
- Přidáme uvařenou tarhoňu, čerstvou nasekanou petrželku, promícháme, podle chutí dochutíme. Můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 789.33 kcal |
Protein: 19.57 g |
Sacharidy: 120.50 g |
z toho cukr: 6.36 g |
Tuk: 22.78 g |
z toho nas. MK: 7.84 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3909-tarhona-se-zelim-a-spekem