Tarhoňa se zelím a špekem

Velmi snadný recept na přípravu. Jídlo můžete podávat teplé i studené.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Do hlubší pánve vsypeme špek nakrájený na kostky společně s nakrájenou cibulí na kousky. Opékáme dokřupava.
  2. Kysané zelí nakrájíme na malé kousky a přidáme do pánve. Osolíme, opepříme, dáme vegetu, sušený česnek a dusíme do měkka.
  3. Přidáme uvařenou tarhoňu, čerstvou nasekanou petrželku, promícháme, podle chutí dochutíme. Můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 789.33 kcal | Protein: 19.57 g | Sacharidy: 120.50 g | z toho cukr: 6.36 g | Tuk: 22.78 g | z toho nas. MK: 7.84 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3909-tarhona-se-zelim-a-spekem