Krupicová polévka

Levná a rychlá krupicová polévka, která vás nechá chutně zavzpomínat na školní jídelnu. :-)

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Krupici necháme nejprve nabobtnat v trošce vody asi 10 minut. Zatím přivedeme k varu osolenou vodu.
  2. Zavaříme krupicí a nastrouhanou mrkví a ještě vaříme asi 15 minut.
  3. Pak do polévky přidáme kousek másla, nasekanou petrželku a rozšleháme do ní vejce. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 188.33 kcal | Protein: 8.05 g | Sacharidy: 14.92 g | z toho cukr: 1.80 g | Tuk: 10.26 g | z toho nas. MK: 5.07 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3869-krupicova-polevka