Vajíčkový salát na způsob vlašského salátu

Rychlý salát, který skvěle chutná, je vhodný na chlebíčky, chuťovky, slaný dort a nebo jen tak s pečivem ke svačině.

Ingredience (5 x porce)

Postup přípravy

  1. Vařené vejce oloupeme a nasekáme na jemno. Vložíme do misky.
  2. Přidáme na tenké nudličky nakrájený šunkový salám, na drobno nakrájenou cibuli společně s drobně nakrájenými okurkami.
  3. Vložíme majonézu, hořčici, worcestrovou omáčku, sůl, pepř, přilijeme trochu láku z okurek a důkladně zamícháme.
  4. Pokud chcete salát výraznější můžete přidat ocet, cukr. Po dochucení vychladíme v lenici a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 323.96 kcal | Protein: 17.50 g | Sacharidy: 6.33 g | z toho cukr: 1.57 g | Tuk: 24.34 g | z toho nas. MK: 5.50 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3836-vajickovy-salat-na-zpusob-vlasskeho-salatu