Česká "Čína"

Rýže, kuřecí maso a spousta zeleniny... Ideální a vyvážený pokrm plný chutí. Navíc rychle a snadno připravitelný.

Ingredience (4 x porce)

Příloha

Postup přípravy

  1. Rozkvedláme si vejce, přidáme sójovou omáčku, oregano, vegetu, pepř a olej. Do směsi naložíme na kousky nakrájené kuřecí maso. Necháme uležet v lednici přes noc.
  2. Na druhý den si rozpálíme pánev a směs na ni vylijeme a smažíme, dokud není hotové maso.
  3. Přidáme nakrájené papriky a pórek. Vypneme plotýnku a zeleninu s masovou směsí pořádně promícháme a necháme ještě asi tak 5 minut na vypnuté plotýnce.
  4. Podáváme s rýží. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 546.80 kcal | Protein: 39.01 g | Sacharidy: 77.34 g | z toho cukr: 4.53 g | Tuk: 7.50 g | z toho nas. MK: 2.05 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3814-ceska-cina