Šťavnatý, voňavý a bohatý na výrazné chutě – takový je tento bomba naháč burger! Navíc je rychlý a jednoduchý na přípravu.
Ingredience (1 x porce)
Na guacamole
Postup přípravy
Začneme přípravou guacamole. Rozmačkáme si avokádo. Rajče a cibuli nakrájíme na drobné kousíčky. Smícháme a dochutíme solí, pepřem a šťávou z limetky.
Hovězí maso ochutíme solí a pepřem a vytvarujeme v placku asi o velikosti dlaně.
Na kontaktním grilu nebo na pánvi si ugrilujeme maso (asi 3-4 minuty z každé strany). Chvilku před koncem grilování na maso položíme plátek cheddaru a necháme trochu roztéct.
Než se maso ugriluje, začínáme vrstvit jednotlivé komponenty.
Nejprve si na talíř položíme list salátu. Na něj tenké plátky rajčete, majonézu, zkaramelizovanou cibuli, maso se sýrem a navrch guacamole.
Nejlépe chutná s pečenými bramborovými hranolky. Dobrou chuť! :-)
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 639.50 kcal |
Protein: 39.23 g |
Sacharidy: 11.98 g |
z toho cukr: 5.58 g |
Tuk: 45.27 g |
z toho nas. MK: 14.33 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3784-nahac-burger