Naháč burger

Šťavnatý, voňavý a bohatý na výrazné chutě – takový je tento bomba naháč burger! Navíc je rychlý a jednoduchý na přípravu.

Ingredience (1 x porce)

Na guacamole

Postup přípravy

  1. Začneme přípravou guacamole. Rozmačkáme si avokádo. Rajče a cibuli nakrájíme na drobné kousíčky. Smícháme a dochutíme solí, pepřem a šťávou z limetky.
  2. Hovězí maso ochutíme solí a pepřem a vytvarujeme v placku asi o velikosti dlaně.
  3. Na kontaktním grilu nebo na pánvi si ugrilujeme maso (asi 3-4 minuty z každé strany). Chvilku před koncem grilování na maso položíme plátek cheddaru a necháme trochu roztéct.
  4. Než se maso ugriluje, začínáme vrstvit jednotlivé komponenty.
  5. Nejprve si na talíř položíme list salátu. Na něj tenké plátky rajčete, majonézu, zkaramelizovanou cibuli, maso se sýrem a navrch guacamole.
  6. Nejlépe chutná s pečenými bramborovými hranolky. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 639.50 kcal | Protein: 39.23 g | Sacharidy: 11.98 g | z toho cukr: 5.58 g | Tuk: 45.27 g | z toho nas. MK: 14.33 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3784-nahac-burger