Club sandwich

Tento recept pochází z USA a stále se těší velké oblibě po celém světě. Club sandwich je rychlý a snadný pokrm, který je ideální pro obědy nebo lehké večeře.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve si tepelně připravíme maso, slaninu a vejce, nakrájíme veškeré komponenty a opečeme plátky toustového chleba. (na kontaktním grilu, v toustovači, topinkovači či na pánvi)
  2. Každý plátek chleba si potřeme majonézou. Na první položíme ledový salát, plátky okurky a rajčete, opečená vejce a plátek slaniny. Na další toust dáme ledový salát, plátky okurky a rajčete, opečené maso a zbytek slaniny.
  3. Potom z trojice sestavíme sandwich – na spodní plátek toustu s vajíčkem položíme toust s masem a slaninou a přiklopíme posledním toustem, pouze natřeným majonézou (majonézou dolů). Sandwich ve dvou protilehlých rozích propíchneme párátky a křížem rozřízneme na dva trojúhelníky. Podáváme samotné, se salátem nebo s bramborovými hranolkami.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 566.37 kcal | Protein: 41.93 g | Sacharidy: 33.97 g | z toho cukr: 4.06 g | Tuk: 27.66 g | z toho nas. MK: 8.73 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3756-club-sandwich