Vařené batáty vám nejsou příliš po chuti? Ochutnejte batátové hranolky! S česnekovým dipem jim nelze odolat. Kokosový jogurt můžete v receptu nahradit klasickým bílým jogurtem.
Ingredience (1 x porce)
Postup přípravy
Troubu předehřejeme na 200 stupňů a po dobu 15-20 minut v ní pečeme na hranolky nakrájené a solí a paprikou okořeněné, olejem polité batáty.
Mezi tím na pánvi osmažíme na ghí osolenou rybu (10 minut z každé strany, pod pokličkou).
Podáváme se zeleninou dle své chuti.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 721.25 kcal |
Protein: 29.34 g |
Sacharidy: 26.71 g |
z toho cukr: 6.32 g |
Tuk: 53.72 g |
z toho nas. MK: 19.95 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3702-ryba-s-batatovymi-hranolkami-a-cesnekovym-dipem