Ryba s batátovými hranolkami a česnekovým dipem

Vařené batáty vám nejsou příliš po chuti? Ochutnejte batátové hranolky! S česnekovým dipem jim nelze odolat. Kokosový jogurt můžete v receptu nahradit klasickým bílým jogurtem.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejeme na 200 stupňů a po dobu 15-20 minut v ní pečeme na hranolky nakrájené a solí a paprikou okořeněné, olejem polité batáty.
  2. Mezi tím na pánvi osmažíme na ghí osolenou rybu (10 minut z každé strany, pod pokličkou).
  3. Podáváme se zeleninou dle své chuti.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 721.25 kcal | Protein: 29.34 g | Sacharidy: 26.71 g | z toho cukr: 6.32 g | Tuk: 53.72 g | z toho nas. MK: 19.95 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3702-ryba-s-batatovymi-hranolkami-a-cesnekovym-dipem