Treska s brambory a okurkovým salátem

Lehčí varianta oběda či večeře.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Dáme vařit brambory do hrnce.
  2. Na pánev dáme rozehřát ghí. Mezitím okořeníme tresku a smažíme na pánvi cca 8 minut z každé strany.
  3. Brambory s treskou podáváme s okurkovým salátem - nakrájíme okurku, zalijeme vodou, dochutíme octem (případně cukrem, dle chuti).

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 374.63 kcal | Protein: 31.01 g | Sacharidy: 26.01 g | z toho cukr: 3.99 g | Tuk: 14.19 g | z toho nas. MK: 8.19 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3687-treska-s-brambory-a-okurkovym-salatem