Treska s brambory a okurkovým salátem
Lehčí varianta oběda či večeře.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Dáme vařit brambory do hrnce.
- Na pánev dáme rozehřát ghí. Mezitím okořeníme tresku a smažíme na pánvi cca 8 minut z každé strany.
- Brambory s treskou podáváme s okurkovým salátem - nakrájíme okurku, zalijeme vodou, dochutíme octem (případně cukrem, dle chuti).
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 374.63 kcal |
Protein: 31.01 g |
Sacharidy: 26.01 g |
z toho cukr: 3.99 g |
Tuk: 14.19 g |
z toho nas. MK: 8.19 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3687-treska-s-brambory-a-okurkovym-salatem