Kuřecí kousky na kari s rýží a mrkvovým salátem

Oběd vyvážený na bílkoviny, sacharidy i vlákninu. Navíc výborné chuti!

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Na pánvi rozpustíme ghí, osmahneme cibulku do zlatova, přidáme na kousky nakrájené a okořeněné kuřecí prso, podlijeme hrnkem vody a necháme dusit, dokud není maso hotové (cca 30 minut).
  2. Než bude maso hotové, uvaříme v hrnci rýži a nastrouháme mrkev.
  3. Nastrouhanou mrkev dáme do misky, zalijeme vodou, přidáme ocet a citrónovou šťávu dle chuti a podáváme s kuřecím masem a rýží.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 958.13 kcal | Protein: 46.77 g | Sacharidy: 140.97 g | z toho cukr: 14.14 g | Tuk: 18.12 g | z toho nas. MK: 9.12 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3686-kureci-kousky-na-kari-s-ryzi-a-mrkvovym-salatem