Pečená krkovička na houbách s hořčicí a rýží

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Předehřejeme troubu na 150-170 stupňů. Než se nám zahřeje trouba, nakrájené houby dáme do pekáče a podlijeme 1-2 hrnky vody. Okořeníme krkovici (sůl, pepř, paprika), položíme do pekáče na houby a potřeme krkovici hořčicí. Pečeme 1,5 - 2 hodiny.
  2. Než se maso upeče, uvaříme rýži.
  3. Rýží můžeme posypat vločkami Nori.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 803.90 kcal | Protein: 40.38 g | Sacharidy: 119.46 g | z toho cukr: 0.40 g | Tuk: 16.54 g | z toho nas. MK: 4.25 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3657-pecena-krkovicka-na-houbach-s-horcici-a-ryzi