Lososová pomazánka s vejci

Pomazánka je připravená z lososa v hořčičné omáčce z konzervy. Připravit můžete i z čerstvě upečeného lososa, ale potom je lepší přidat dijonskou hořčici.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Vařené vejce si nastrouháme na jemném struhadle a vložíme do misky.
  2. Přidáme lososa z konzervy, pomazánkové máslo a vidličkou utřeme.
  3. Cibulku nakrájíme na drobno a vsypeme do pomazánky.
  4. Osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu, promícháme a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 264.21 kcal | Protein: 10.41 g | Sacharidy: 10.07 g | z toho cukr: 3.40 g | Tuk: 19.69 g | z toho nas. MK: 8.73 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3606-lososova-pomazanka-s-vejci