Pomazánka je připravená z lososa v hořčičné omáčce z konzervy. Připravit můžete i z čerstvě upečeného lososa, ale potom je lepší přidat dijonskou hořčici.
Ingredience (3 x porce)
Postup přípravy
Vařené vejce si nastrouháme na jemném struhadle a vložíme do misky.
Přidáme lososa z konzervy, pomazánkové máslo a vidličkou utřeme.
Cibulku nakrájíme na drobno a vsypeme do pomazánky.
Osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu, promícháme a můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 264.21 kcal |
Protein: 10.41 g |
Sacharidy: 10.07 g |
z toho cukr: 3.40 g |
Tuk: 19.69 g |
z toho nas. MK: 8.73 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3606-lososova-pomazanka-s-vejci