Rajčatový salát s olivami a sýrem
Snadný, rychlý salát, který můžete podávat s pečivem jako hlavní chod nebo jako rychlou svačinu. Nejlépe chutná vychlazený z lednice.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Rajčata si omyjeme, nakrájíme na kousky a vložíme do misky.
- Osolíme, opepříme.
- Přidáme sýr nakrájený na kostičky, jarní cibulku, nasekané olivy, majonézu a dobře promícháme.
- Salát necháme v lednici vychladit a můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 340.74 kcal |
Protein: 14.30 g |
Sacharidy: 6.08 g |
z toho cukr: 4.42 g |
Tuk: 28.26 g |
z toho nas. MK: 10.95 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3603-rajcatovy-salat-s-olivami-a-syrem