Rajčatový salát s olivami a sýrem

Snadný, rychlý salát, který můžete podávat s pečivem jako hlavní chod nebo jako rychlou svačinu. Nejlépe chutná vychlazený z lednice.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Rajčata si omyjeme, nakrájíme na kousky a vložíme do misky.
  2. Osolíme, opepříme.
  3. Přidáme sýr nakrájený na kostičky, jarní cibulku, nasekané olivy, majonézu a dobře promícháme.
  4. Salát necháme v lednici vychladit a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 340.74 kcal | Protein: 14.30 g | Sacharidy: 6.08 g | z toho cukr: 4.42 g | Tuk: 28.26 g | z toho nas. MK: 10.95 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3603-rajcatovy-salat-s-olivami-a-syrem