Francouzský toust s ovocem
Tousty ve sladkém provedení podávané s čerstvým ovocem a javorovým sirupem.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Na ozdobení
-
-
Postup přípravy
- V misce si smícháme vejce, sůl, mléko, cukr, skořici, vanilkový extrakt a vytvoříme těstíčko.
- V pánvi si rozehřejeme máslo. Tousty obalíme v těstíčku a opékáme na másle dozlatova. Zhruba 2 minuty z každé strany.
- Hotové tousty dáme na talíř, ozdobíme čerstvým ovocem, polijeme sirupem a můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 280.91 kcal |
Protein: 7.54 g |
Sacharidy: 29.77 g |
z toho cukr: 9.04 g |
Tuk: 14.80 g |
z toho nas. MK: 8.43 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3535-francouzsky-toust-s-ovocem