Francouzský toust s ovocem

Tousty ve sladkém provedení podávané s čerstvým ovocem a javorovým sirupem.

Ingredience (2 x porce)

Na ozdobení

Postup přípravy

  1. V misce si smícháme vejce, sůl, mléko, cukr, skořici, vanilkový extrakt a vytvoříme těstíčko.
  2. V pánvi si rozehřejeme máslo. Tousty obalíme v těstíčku a opékáme na másle dozlatova. Zhruba 2 minuty z každé strany.
  3. Hotové tousty dáme na talíř, ozdobíme čerstvým ovocem, polijeme sirupem a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 280.91 kcal | Protein: 7.54 g | Sacharidy: 29.77 g | z toho cukr: 9.04 g | Tuk: 14.80 g | z toho nas. MK: 8.43 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3535-francouzsky-toust-s-ovocem