Špaldová buchta s ovesnými vločkami
Kdo má rád zdravější mlsání doporučuji vyzkoušet tento recept. Buchta je vláčná, chuťově výborná a na přípravu velmi snadná.
Ingredience (20 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Všechny suroviny kromě nastrouhaných jablek vložíme do robotové mísy a umícháme těsto.
- Do hotového těsta přimícháme nastrouhaná jablka a lehce promícháme.
- Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do vyhřáté trouby na 170 stupňů. Pečeme zhruba 30 minut.
- Po vychladnutí můžeme podávat posypané cukrem nebo můžeme přidat bílý jogurt, ovoce, zakysanou smetanu, čokoládu apod.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 163.60 kcal |
Protein: 3.48 g |
Sacharidy: 21.36 g |
z toho cukr: 8.80 g |
Tuk: 6.88 g |
z toho nas. MK: 1.13 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3502-spaldova-buchta-s-ovesnymi-vlockami