Špaldová buchta s ovesnými vločkami

Kdo má rád zdravější mlsání doporučuji vyzkoušet tento recept. Buchta je vláčná, chuťově výborná a na přípravu velmi snadná.

Ingredience (20 x porce)

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny kromě nastrouhaných jablek vložíme do robotové mísy a umícháme těsto.
  2. Do hotového těsta přimícháme nastrouhaná jablka a lehce promícháme.
  3. Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do vyhřáté trouby na 170 stupňů. Pečeme zhruba 30 minut.
  4. Po vychladnutí můžeme podávat posypané cukrem nebo můžeme přidat bílý jogurt, ovoce, zakysanou smetanu, čokoládu apod.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 163.60 kcal | Protein: 3.48 g | Sacharidy: 21.36 g | z toho cukr: 8.80 g | Tuk: 6.88 g | z toho nas. MK: 1.13 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3502-spaldova-buchta-s-ovesnymi-vlockami