Bramborový salát s tuňákem

Bramborový salát s tuňákem si můžeme dát jako hlavní chod. Můžeme ho podávat vychlazený nebo teplý.

Ingredience (4 x porce)

Dresink

Postup přípravy

  1. Brambory si opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme vařící vodou a vaříme do měkka. Poté slijeme a vychladnuté brambory oloupeme.
  2. Brambory nakrájíme na kousky vložíme do misky.
  3. Přidáme cibuli nakrájenou na proužky, kukuřici, opláchnutou rukolu, ledový salát, osolíme, opepříme a lehce promícháme.
  4. Směs dáme na talíř, ozdobíme kousky tuňáka a nakrájenými olivami.
  5. V misce si smícháme ingredience na dresink a salát jim přelijeme. Můžeme ozdobit plátkem citrónu a podáváme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 302.42 kcal | Protein: 16.19 g | Sacharidy: 28.53 g | z toho cukr: 2.82 g | Tuk: 12.09 g | z toho nas. MK: 2.39 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3500-bramborovy-salat-s-tunakem