Bramborový salát s tuňákem
Bramborový salát s tuňákem si můžeme dát jako hlavní chod. Můžeme ho podávat vychlazený nebo teplý.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dresink
-
-
-
-
Postup přípravy
- Brambory si opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme vařící vodou a vaříme do měkka. Poté slijeme a vychladnuté brambory oloupeme.
- Brambory nakrájíme na kousky vložíme do misky.
- Přidáme cibuli nakrájenou na proužky, kukuřici, opláchnutou rukolu, ledový salát, osolíme, opepříme a lehce promícháme.
- Směs dáme na talíř, ozdobíme kousky tuňáka a nakrájenými olivami.
- V misce si smícháme ingredience na dresink a salát jim přelijeme. Můžeme ozdobit plátkem citrónu a podáváme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 302.42 kcal |
Protein: 16.19 g |
Sacharidy: 28.53 g |
z toho cukr: 2.82 g |
Tuk: 12.09 g |
z toho nas. MK: 2.39 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3500-bramborovy-salat-s-tunakem