Polníčkový salát se sušenými rajčaty

Výborný salát, který můžete ještě vylepšit přidáním pršutu. S pečivem nahradí oběd, snadno si jej vezmete na cesty. Sušená rajčata mají výraznou chuť, další dochucení není zapotřebí.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Polníček opláchneme a natrháme na menší kousky. Promícháme jej v míse s olejem a balzamikovým octem. Rozdělíme na dvě porce, při rozdělování necháme trochu okapat v dlaních.
  2. Sušená rajčata nakrájíme na menší kousky, nakrájíme olivy a cherry rajčata. Rozdělíme k porcím salátu.
  3. Nakonec přidáme nakrájenou mozzarellu.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 396.04 kcal | Protein: 19.71 g | Sacharidy: 12.39 g | z toho cukr: 6.59 g | Tuk: 29.22 g | z toho nas. MK: 9.30 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3480-polnickovy-salat-se-susenymi-rajcaty