Tvarohová zmrzlina s rybízem
Velmi osvěžující nakyslá zmrzlina. Podávat můžeme jen tak, nebo můžeme zdobit ovocem a šlehačkou.
Ingredience (5 x porce)
-
-
-
Postup přípravy
- Do robotové mísy si vložíme tvaroh, jogurt a šleháme do hladka.
- Přidáme rybízový džem a prošleháme.
- Nalijeme do misky nebo formiček a vložíme do mrazáku. Necháme zhruba 5 hodin mrazit.
- Po ztuhnutí můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 149.40 kcal |
Protein: 7.08 g |
Sacharidy: 15.28 g |
z toho cukr: 2.08 g |
Tuk: 6.57 g |
z toho nas. MK: 4.22 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3451-tvarohova-zmrzlina-s-rybizem