Tvarohová zmrzlina s rybízem

Velmi osvěžující nakyslá zmrzlina. Podávat můžeme jen tak, nebo můžeme zdobit ovocem a šlehačkou.

Ingredience (5 x porce)

Postup přípravy

  1. Do robotové mísy si vložíme tvaroh, jogurt a šleháme do hladka.
  2. Přidáme rybízový džem a prošleháme.
  3. Nalijeme do misky nebo formiček a vložíme do mrazáku. Necháme zhruba 5 hodin mrazit.
  4. Po ztuhnutí můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 149.40 kcal | Protein: 7.08 g | Sacharidy: 15.28 g | z toho cukr: 2.08 g | Tuk: 6.57 g | z toho nas. MK: 4.22 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3451-tvarohova-zmrzlina-s-rybizem