Polévka z mletého masa
Tuto polévka zná většina z nás ze školní jídelny, ale doma udělaná je rozhodně lepší. Její výhodou je rychlá příprava.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- V hrnci si rozehřejeme olej a vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli společně s mraženou zeleninou. Restujeme.
- Přidáme mleté maso, opečeme, zalijeme vodou zhruba 600 ml.
- Osolíme, opeříme, vložíme bujón, vegetu a vaříme zhruba 10 minut.
- Vejce si rozšleháme a vlijeme do vařící polévky. Necháme projít varem. Podle chuti dochutíme a můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 290.73 kcal |
Protein: 11.15 g |
Sacharidy: 8.08 g |
z toho cukr: 2.49 g |
Tuk: 23.82 g |
z toho nas. MK: 5.51 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3426-polevka-z-mleteho-masa