Kuřecí játra na topince

Kuřecí játra na topince jsou lehce pikantní, podávané na topince z cibulového chleba. Při podávání můžeme posypat sýrem nebo jen ozdobit čerstvou pažitkou.

Ingredience (2 x porce)

Na topinky

Postup přípravy

  1. Játra si opláchneme a osušíme.
  2. V pánvi si rozehřejeme olej, vložíme játra, opepříme a restujeme asi 10 minut. Můžeme podlít trochou vody.
  3. Přidáme nakrájenou cibuli na proužky, na tenko nakrájené plátky slaniny, osolíme a zakápneme kečupem. Společně restujeme asi 5 minut.
  4. Chleba si vložíme do topinkovače, uděláme topinky.
  5. Hotové topinky potřeme česnekem a navrstvíme játrovou směs. Ozdobíme čerstvou pažitkou a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 453.63 kcal | Protein: 23.69 g | Sacharidy: 23.09 g | z toho cukr: 7.64 g | Tuk: 28.72 g | z toho nas. MK: 6.80 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3392-kureci-jatra-na-topince