Bylinkové žampiony
Bylinkové žampiony jsou skvělou jednohubkou. Můžeme je podávat jako doplněk k obloženým mísám nebo jako předkrm s tousty.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Žampiony si opláchneme, vytáhneme nožičky a osušíme papírovou utěrkou.
- V pánvi si rozehřejeme olej, žampiony opékáme dozlatova asi 5 minut. Odstavíme z plotny.
- Osolíme, opepříme, přidáme hrst nasekané pažitky, hrst nasekané šalvěje, balzamikový ocet a promícháme.
- Můžeme podávat teplé i studené.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 427.66 kcal |
Protein: 5.77 g |
Sacharidy: 10.67 g |
z toho cukr: 3.95 g |
Tuk: 42.33 g |
z toho nas. MK: 5.67 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3391-bylinkove-zampiony