Bylinkové žampiony

Bylinkové žampiony jsou skvělou jednohubkou. Můžeme je podávat jako doplněk k obloženým mísám nebo jako předkrm s tousty.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Žampiony si opláchneme, vytáhneme nožičky a osušíme papírovou utěrkou.
  2. V pánvi si rozehřejeme olej, žampiony opékáme dozlatova asi 5 minut. Odstavíme z plotny.
  3. Osolíme, opepříme, přidáme hrst nasekané pažitky, hrst nasekané šalvěje, balzamikový ocet a promícháme.
  4. Můžeme podávat teplé i studené.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 427.66 kcal | Protein: 5.77 g | Sacharidy: 10.67 g | z toho cukr: 3.95 g | Tuk: 42.33 g | z toho nas. MK: 5.67 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3391-bylinkove-zampiony