Pizza šneci z listového těsta
Atraktivní chuťovka pro hosty, která hned zmizí z talířů. Často si ji připravujeme i na cesty autem a na výlety. Vyzkoušejte úpravu s pizza chutí.
Ingredience (30 x porce)
Nátěr
-
-
-
-
-
-
Náplň
-
-
-
Posypání
-
-
Postup přípravy
- Nejprve smícháme v misce ingredience na natření těsta. Česnek do nátěru prolisujeme.
- Připravíme si více podložek pod těsta, těsta rozdělíme na čtyři díly a vyválíme tenké obdélníky.
- Rozdělíme směs a natřeme těsto, nezajíždíme do okrajů. Poklademe šunkou, vysočinou a posypeme strouhaným sýrem. Zabalíme a zamáčkneme kraje.
- Rozkrájíme na šneky, dáme na vymazaný plech, posypeme oreganem a strouhaným sýrem.
- Zapékáme najednou všechny plechy na horkovzduch do zezlátnutí.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 219.41 kcal |
Protein: 7.60 g |
Sacharidy: 11.74 g |
z toho cukr: 0.94 g |
Tuk: 15.75 g |
z toho nas. MK: 5.11 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3360-pizza-sneci-z-listoveho-testa