Pizza šneci z listového těsta

Atraktivní chuťovka pro hosty, která hned zmizí z talířů. Často si ji připravujeme i na cesty autem a na výlety. Vyzkoušejte úpravu s pizza chutí.

Ingredience (30 x porce)

Nátěr

Náplň

Posypání

Postup přípravy

  1. Nejprve smícháme v misce ingredience na natření těsta. Česnek do nátěru prolisujeme.
  2. Připravíme si více podložek pod těsta, těsta rozdělíme na čtyři díly a vyválíme tenké obdélníky.
  3. Rozdělíme směs a natřeme těsto, nezajíždíme do okrajů. Poklademe šunkou, vysočinou a posypeme strouhaným sýrem. Zabalíme a zamáčkneme kraje.
  4. Rozkrájíme na šneky, dáme na vymazaný plech, posypeme oreganem a strouhaným sýrem.
  5. Zapékáme najednou všechny plechy na horkovzduch do zezlátnutí.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 219.41 kcal | Protein: 7.60 g | Sacharidy: 11.74 g | z toho cukr: 0.94 g | Tuk: 15.75 g | z toho nas. MK: 5.11 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3360-pizza-sneci-z-listoveho-testa