Ledový salát s grilovaným kuřecím masem

Salát, který je časově náročnější na přípravu, ale nahradí obědovou porci. Kuřecí prsa je třeba naložit do kefíru den předem, budou krásně křehká. Kontaktní gril se postará o rychlou přípravu, maso si zachová šťavnatost.

Ingredience (2 x porce)

Grilované kuřecí

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa naložíme s kořením do kefíru. Osolíme až těsně před tím, než je dáme na gril.
  2. Po naložení je opékáme na kontaktním grilu.
  3. Salát a cherry rajčata nakrájíme na menší kousky, promícháme s kukuřicí, hráškem a olivovým olejem.
  4. Podáváme s grilovaným kuřecím.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 374.70 kcal | Protein: 26.50 g | Sacharidy: 24.29 g | z toho cukr: 15.60 g | Tuk: 17.75 g | z toho nas. MK: 3.09 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3330-ledovy-salat-s-grilovanym-kurecim-masem