Bílý punč se sušeným ovocem

Většina z nás si v zimě dopřává horké nápoje na prohřátí. Tento nápoj vás nejen krásně prohřeje, ale taky vám zachutná.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Do kastrůlku si dáme vodu, cukr a všechno nakrájené sušené ovoce i s rozinkami. Přivedeme k varu.
  2. Přidáme skořici, hřebíček a chvíli vaříme zhruba 3 minuty.
  3. Do kastrůlku přilijeme víno a zahříváme dokud nám nezačne pěnit.
  4. Odstavíme z plamene a přilijeme rum. Zamícháme na chvíli vložíme badyán, který potom použijeme na ozdobu a můžeme konzumovat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 441.54 kcal | Protein: 1.32 g | Sacharidy: 52.93 g | z toho cukr: 44.42 g | Tuk: 0.27 g | z toho nas. MK: 0.05 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3315-bily-punc-se-susenym-ovocem