Bílý punč se sušeným ovocem
Většina z nás si v zimě dopřává horké nápoje na prohřátí. Tento nápoj vás nejen krásně prohřeje, ale taky vám zachutná.
Ingredience (1 x porce)
    
    
        - 
            
                        
            
        
 
        - 
            
                        
            
        
 
        - 
            
                        
            
        
 
        - 
            
                        
            
        
 
        - 
            
                        
            
        
 
        - 
            
                        
            
        
 
        - 
            
                        
            
        
 
        - 
            
                        
            
        
 
        - 
            
                        
            
        
 
        - 
            
                        
            
        
 
        - 
            
                        
            
        
 
    
Postup přípravy
        - Do kastrůlku si dáme vodu, cukr a všechno nakrájené sušené ovoce i s rozinkami. Přivedeme k varu.
 
        - Přidáme skořici, hřebíček a chvíli vaříme zhruba 3 minuty.
 
        - Do kastrůlku přilijeme víno a zahříváme dokud nám nezačne pěnit.
 
        - Odstavíme z plamene a přilijeme rum. Zamícháme na chvíli vložíme badyán, který potom použijeme na ozdobu a můžeme konzumovat.
 
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 441.54 kcal |
Protein: 1.32 g |
Sacharidy: 52.93 g |
z toho cukr: 44.42 g |
Tuk: 0.27 g |
z toho nas. MK: 0.05 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3315-bily-punc-se-susenym-ovocem