Musím říct, že jsem grilovanou, ani jinak tepelně upravenou zeleninu v minulosti příliš nemusela. Tento recept ale úplně změnil můj pohled na tuto pochutinu. Jídlo je úžasně rychlé, chutná téměř všem a přitom je velice dietní.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Kuřecí maso (možno použít prsa, nebo stehno- záleží na vkusu každého z vás) je dobré den předem naložit do olivového oleje spolu s kořením na drůbež.
Zeleninu nakrájíme na kostičky, lehce osolíme, opepříme a případně přidáme grilovací koření na zeleninu.
Rozpálíme gril, umístíme na něj kuřecí prsa a vedle na grilovací pánev s otvory zeleninu. Grilujeme za vyšší teploty cca 10-15 minut.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 267.45 kcal |
Protein: 37.23 g |
Sacharidy: 12.70 g |
z toho cukr: 11.21 g |
Tuk: 4.76 g |
z toho nas. MK: 1.02 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3297-grilovane-kure-se-zeleninou