Zapékané chuťovky s mozzarellou

Jednoduše připravené křupavé chuťovky, kterými ohromíte každou návštěvu. Potřebujete jen pár ingrediencí a dobrota je na stole. K zapékání se hodí jak klasická rajčata, tak cherry rajčata nebo soudková rajčata.

Ingredience (8 x porce)

Postup přípravy

  1. Bagetu rozkrájíme šikmo na plátky. Lžičkou natřeme menší množství pesta do středu bagety.
  2. Rajčata nakrájíme na měsíčky nebo na kolečka (kolečka rozřízneme napůl). Rajčata poskládáme na bagetu a přidáme rozkrájenou mozzarellu.
  3. Skládáme na plech, vše osolíme a opepříme.
  4. Zapékáme ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 15 minut.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 320.37 kcal | Protein: 14.75 g | Sacharidy: 16.47 g | z toho cukr: 2.18 g | Tuk: 21.50 g | z toho nas. MK: 7.49 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3284-zapekane-chutovky-s-mozzarellou