Zeleninová omáčka s hovězím masem, knedlík
Jemná smetanová omáčka s kousky nastrouhané zeleniny a pažitky. Dobře se hodí s vařeným hovězím masem a knedlíkem.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- V hrnci si rozehřejeme olej a zaprášíme moukou. Krátce orestujeme.
- Rozředíme mlékem na požadovanou hustotu.
- Přidáme zeleninu a vaříme zhruba 15 minut. Zjemníme smetanou.
- Odstavíme přisypeme na jemno nakrájenou pažitku, osolíme a můžeme přidat vegetu.
- Podáváme s vařeným masem a knedlíkem, ale výborná je i s bramborem a vařeným vejcem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 1,433.09 kcal |
Protein: 68.04 g |
Sacharidy: 112.95 g |
z toho cukr: 21.77 g |
Tuk: 78.58 g |
z toho nas. MK: 33.28 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3202-zeleninova-omacka-s-hovezim-masem-knedlik