Jáhlová kaše s banánem
Tento recept je vhodný pro ty, co milují kaše k snídani. Vyzkoušejte tuhle jáhlovou kaši a uvidíte, že si ji zamilujete.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Jáhly si propláchneme vařící vodou. Pozor pokud by jste nepropláchli byly by hořké.
- Přendáme do hrnce, zalijeme mlékem, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme do měkka.
- Vzniklou kaši odstavíme z plotny, přidáme máslo, med a necháme rozpustit.
- Přendáme do talíře, zdobíme čerstvým banánem, ořechy a polijeme javorovým sirupem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 722.81 kcal |
Protein: 20.79 g |
Sacharidy: 121.93 g |
z toho cukr: 46.76 g |
Tuk: 13.08 g |
z toho nas. MK: 5.91 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3196-jahlova-kase-s-bananem