Jáhlová kaše s banánem

Tento recept je vhodný pro ty, co milují kaše k snídani. Vyzkoušejte tuhle jáhlovou kaši a uvidíte, že si ji zamilujete.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Jáhly si propláchneme vařící vodou. Pozor pokud by jste nepropláchli byly by hořké.
  2. Přendáme do hrnce, zalijeme mlékem, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme do měkka.
  3. Vzniklou kaši odstavíme z plotny, přidáme máslo, med a necháme rozpustit.
  4. Přendáme do talíře, zdobíme čerstvým banánem, ořechy a polijeme javorovým sirupem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 722.81 kcal | Protein: 20.79 g | Sacharidy: 121.93 g | z toho cukr: 46.76 g | Tuk: 13.08 g | z toho nas. MK: 5.91 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3196-jahlova-kase-s-bananem