Baby špenát s mozzarellou

Rychle připravený salát, který si můžete dát k hlavnímu jídlu nebo namísto přílohy. Doplněný pečivem nahradí oběd nebo večeři.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Zeleninu propláchneme a očistíme. Ledový salát natrháme na menší kousky, natrháme i baby špenát. Papriku a rajčata nakrájíme na kostičky. Přidáme rukolu.
  2. V jiné misce smícháme dresink z řeckého jogurtu, kečupu, soli a pepře. Promícháme se salátem.
  3. Před servírováním na porce rozdělíme mozzarellu.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 247.65 kcal | Protein: 23.53 g | Sacharidy: 10.87 g | z toho cukr: 8.38 g | Tuk: 12.81 g | z toho nas. MK: 7.45 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3184-baby-spenat-s-mozzarellou