Gulášová polévka z patizonu
Máte velkou úrodu patizonů a už nevíte co s nimi? Zkuste si uvařit tuhle rychlou polévku.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- V hrnci si rozehřejeme olej. Do hrnce nasypeme cibuli nakrájenou na kostičky společně s kostičkami slaniny. Restujeme.
- Přisypeme papriku, mouku, krátce opečeme a zalijeme vodou. Vložíme bujón a přivedeme k varu.
- Oloupaný a vydlabaný patizon si nakrájíme na kostky a vložíme do hrnce. Vaříme do změknutí.
- Po změknutí odstavíme z plotny, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a podle potřeby osolíme. Můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 260.20 kcal |
Protein: 9.36 g |
Sacharidy: 13.15 g |
z toho cukr: 7.06 g |
Tuk: 18.27 g |
z toho nas. MK: 5.37 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3162-gulasova-polevka-z-patizonu