Těstovinový salát s tuňákem

Další tip na letní oběd a nebo svačinu na cesty. Parádně vás zasytí a věřím, že si pochutnáte.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Uvařené vychladlé těstoviny vložíme do mísy.
  2. Přidáme opláchnutou na menší kousky překrájenou rukolu, polníček, na kolečka nakrájenou jarní cibuli.
  3. Vložíme scezeného tuňáka, scezenou kukuřici, olivy.
  4. Salát osolíme, opepříme, přidáme salátové koření, majonézu a dobře promícháme. Necháme vychladit v lednici a můžeme podávat.
  5. Při podávání zdobíme kolečky červené cibule.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 1,036.29 kcal | Protein: 44.55 g | Sacharidy: 163.72 g | z toho cukr: 10.10 g | Tuk: 17.02 g | z toho nas. MK: 2.78 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3125-testovinovy-salat-s-tunakem