Jogurtovo-jahodová zmrzlina s meduňkou

Během chvilky si můžete připravit jednoduchou a výbornou zmrzlinu. Pokud použijete mražené jahody, můžete zmrzlinu podávat hned.

Pokud nemáte čerstvou meduňku je dobré do zmrzliny přidat kapku citrónové šťávy.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Do mixéru si vložíme omyté jahody.
  2. Přidáme bílý jogurt, cukr a promixujeme.
  3. Čerstvou meduňku si opláchneme a nakrájíme na drobno. Vsypeme do hotové zmrzliny.
  4. Zmrzlinu dáme do formiček a necháme v mrazáku zmrznout. Podáváme zdobené meduňkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 77.62 kcal | Protein: 2.07 g | Sacharidy: 13.15 g | z toho cukr: 12.60 g | Tuk: 1.78 g | z toho nas. MK: 1.06 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3115-jogurtovo-jahodova-zmrzlina-s-medunkou