Pstruh plněný bylinkami
Ryby jsou velice zdravé, proto bychom je neměli v našem jídelníčku opomíjet. Tento recept je velice jednoduchý, rychlý a chutný.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
příloha
-
Postup přípravy
- Vykuchané a očištěné pstruhy omyjeme pod tekoucí vodou. Osušíme, prosolíme, opepříme a naplníme najemno nakrájeným pórkem, posekaným česnekem, nasekanou petrželovou natí a větvičkami tymiánu a rozmarýnu.
- Naplněné ryby vložíme na plech s nepřilnavým povrchem, či na plech vyloženým pečícím papírem. Zastříkneme olejem.
- Ryby posypeme celým kmínem, obložíme kolečky citrónu a poklademe plátky másla.
- Pečeme cca 20 minut, záleží na velikosti ryb.
- Podáváme s vařeným bramborem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 582.85 kcal |
Protein: 64.32 g |
Sacharidy: 30.62 g |
z toho cukr: 3.24 g |
Tuk: 19.29 g |
z toho nas. MK: 4.40 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3046-pstruh-plneny-bylinkami