Vegetariánský burger
Tento burger si vaříme doma, i přesto že nejsme vegetariáni. Jeho skvělá chuť vás překvapí.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Z fazolí slijeme nálev, vložíme do misky a rozmačkáme vidličkou na kaši.
- Přidáme na malé kostičky nakrájenou papriku, cibuli, sůl, pepř, prolisovaný česnek, vejce, strouhanku a dobře promícháme.
- Na pánvi si rozehřejeme olej a uděláme dva burgery. Opékáme zhruba 10 minut do zlatova. Po opečení poklademe plátky sýra a necháme zapéct.
- Rozkrojíme si bulky a opečeme je v grilu do křupava.
- Spodní bulku natřeme majonézou, položíme ledový salát, na to burger, ozdobíme cibulkou na kolečka, paprikou na proužky a přiklopíme vrchní bulkou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 555.95 kcal |
Protein: 20.56 g |
Sacharidy: 64.07 g |
z toho cukr: 13.95 g |
Tuk: 21.81 g |
z toho nas. MK: 6.47 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3029-vegetariansky-burger