Vločková polévka

Velmi rychlá, snadná polévka, která chutná po másle, zelenině a vločkách. Polévka je přirozeně bezlepková.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. V hrnci si rozehřejeme máslo a opražíme na něm vločky.
  2. Přidáme na malé kostičky nakrájenou cibuli a na jemno nastrouhanou kořenovou zeleninu a společně orestujeme.
  3. Rozklepneme vejce a restujeme dokud se nesrazí. Poté zalijeme vodou zhruba 1,2 litru, přidáme bujón, sůl, vegetu a necháme přejít varem.
  4. Můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 110.40 kcal | Protein: 4.85 g | Sacharidy: 14.49 g | z toho cukr: 3.87 g | Tuk: 3.15 g | z toho nas. MK: 1.18 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3026-vlockova-polevka