Žemlovka s pudinkem

Zbyly vám doma starší rohlíky a je vám líto je vyhodit? Zkuste žemlovku s pudinkem. Zaručeně se vám povede. Na přípravu je snadná a rychlá.

Ingredience (8 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme puding dle návodu na obalu.
  2. Vymažeme si formu máslem, vyložíme rohlíky nakrájenými na kolečka a pokropíme trochou mléka.
  3. Jablka oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Navrstvíme na rohlíky, posypeme skořicí a zalijeme polovinou pudingu.
  4. Znova navrstvíme rohlíky na kolečka, nastrouhaná jablka, skořici a opět zalijeme pudingem.
  5. Na poslední vrstvu dáme rohlíky na kolečka a potřeme je rozšlehaným vejcem.
  6. Vložíme do trouby předehřáté na 180°C a pečeme 20 minut.
  7. Podáváme posypané moučkovým cukrem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 645.39 kcal | Protein: 19.67 g | Sacharidy: 30.48 g | z toho cukr: 29.27 g | Tuk: 8.49 g | z toho nas. MK: 3.73 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3020-zemlovka-s-pudinkem