Kedlubnový salát s klíčky

Výborná chuťová kombinace nasládlého jablka a kedlubny doplněná o výživné klíčky. Salát je pro dvě osoby nebo jen pro jednu, jako velká porce k obědu či k večeři.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Kedlubnu oškrábeme a nastrouháme. Stejně postupujeme s jablkem. Můžeme zakápnout trochou citrónové šťávy, aby jablko nezhnědlo.
  2. Přidáme klíčky a nakrájenou papriku. Zakápneme olivovým olejem. Před podáváním můžeme promíchat.
  3. Salát chutná výborně s rozpečenou bagetou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 239.78 kcal | Protein: 5.36 g | Sacharidy: 20.20 g | z toho cukr: 13.95 g | Tuk: 13.87 g | z toho nas. MK: 1.91 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2944-kedlubnovy-salat-s-klicky