Salát z červené řepy
Červená řepa se často používá při detoxikaci organismu. Má výborné účinky na lidské zdraví, ale taky skvěle chutná.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Řepu si oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.
- Slaninu a goudu si nakrájíme na nudličky a vložíme k řepě.
- Přidáme na kostičky nakrájené vejce společně s nakrájenými okurky.
- Vložíme jogurt, majonézu, prolisovaný česnek a dochutíme solí a pepřem.
- Před podáváním vychladíme v lednici. Při servírování můžeme ozdobit nakrájeným sýrem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 468.14 kcal |
Protein: 20.84 g |
Sacharidy: 8.60 g |
z toho cukr: 8.42 g |
Tuk: 37.53 g |
z toho nas. MK: 13.60 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2934-salat-z-cervene-repy