Salát z červené řepy

Červená řepa se často používá při detoxikaci organismu. Má výborné účinky na lidské zdraví, ale taky skvěle chutná.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Řepu si oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.
  2. Slaninu a goudu si nakrájíme na nudličky a vložíme k řepě.
  3. Přidáme na kostičky nakrájené vejce společně s nakrájenými okurky.
  4. Vložíme jogurt, majonézu, prolisovaný česnek a dochutíme solí a pepřem.
  5. Před podáváním vychladíme v lednici. Při servírování můžeme ozdobit nakrájeným sýrem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 462.42 kcal | Protein: 20.79 g | Sacharidy: 8.43 g | z toho cukr: 8.09 g | Tuk: 37.01 g | z toho nas. MK: 13.52 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2934-salat-z-cervene-repy