Salát z červené řepy

Červená řepa se často používá při detoxikaci organismu. Má výborné účinky na lidské zdraví, ale taky skvěle chutná.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Řepu si oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.
  2. Slaninu a goudu si nakrájíme na nudličky a vložíme k řepě.
  3. Přidáme na kostičky nakrájené vejce společně s nakrájenými okurky.
  4. Vložíme jogurt, majonézu, prolisovaný česnek a dochutíme solí a pepřem.
  5. Před podáváním vychladíme v lednici. Při servírování můžeme ozdobit nakrájeným sýrem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 468.14 kcal | Protein: 20.84 g | Sacharidy: 8.60 g | z toho cukr: 8.42 g | Tuk: 37.53 g | z toho nas. MK: 13.60 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2934-salat-z-cervene-repy