Pražma s rajčaty a mozzarellou

Lehká rybí večeře s výbornou chutí. Jako přílohu vyzkoušejte zapékaná rajčata s mozzarellou.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Pražmy pokapeme citrónovou šťávou, dobře osolíme z vnější i vnitřní strany. Dovnitř vložíme větvičku tymiánu.
  2. Česnek nakrájíme na drobná kolečka, dáme dovnitř i na rybu.
  3. Rozehřejme troubu na 170 stupňů.
  4. Nakrájíme rajčata na kolečka, vložíme do zapékací mísy. Posypeme směsí na grilovanou zeleninu a přidáme mozzarellu.
  5. Rybu vložíme do trouby a pečeme 20 minut. Po 10 minutách dáme zapéci rajčata a dopečeme společně.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 533.97 kcal | Protein: 57.24 g | Sacharidy: 8.46 g | z toho cukr: 4.38 g | Tuk: 29.62 g | z toho nas. MK: 11.38 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2701-prazma-s-rajcaty-a-mozzarellou