Vajíčkový salát
Vajíčkový salát je vhodný na vydatnou snídani. Chutná dobře vychlazený doplněný o čerstvou zeleninu a pečivo.
Ingredience (5 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Oloupané uvařené vejce si protlačíme přes sítko na bramborový salát, případně nakrájíme na kostičky.
- Přidáme nakrájenou jarní cibulku, majonézu, kysanou smetanu, hořčici, sůl, pepř, kari. Promícháme a dáme vychladit do lednice.
- Vychlazený salát můžeme podávat se zeleninou a pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 286.62 kcal |
Protein: 12.44 g |
Sacharidy: 3.26 g |
z toho cukr: 2.07 g |
Tuk: 24.53 g |
z toho nas. MK: 8.10 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2678-vajickovy-salat