Vajíčkový salát

Vajíčkový salát je vhodný na vydatnou snídani. Chutná dobře vychlazený doplněný o čerstvou zeleninu a pečivo.

Ingredience (5 x porce)

Postup přípravy

  1. Oloupané uvařené vejce si protlačíme přes sítko na bramborový salát, případně nakrájíme na kostičky.
  2. Přidáme nakrájenou jarní cibulku, majonézu, kysanou smetanu, hořčici, sůl, pepř, kari. Promícháme a dáme vychladit do lednice.
  3. Vychlazený salát můžeme podávat se zeleninou a pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 286.62 kcal | Protein: 12.44 g | Sacharidy: 3.26 g | z toho cukr: 2.07 g | Tuk: 24.53 g | z toho nas. MK: 8.10 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2678-vajickovy-salat