Jednoduché špagety s hovězím masem

Rychlovka k večeři z pár dostupných surovin. Většinou chystáme i pod stanem nebo během letních víkendových pobytů, kdy chceme trávit u sporáku co nejméně času.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve nakrájíme cibuli na drobné kousky a dáme ji restovat na sádlo do hluboké pánve nebo woku. Počkáme až zezlátne. Je opravdu třeba mít ji hezky dozlatova.
  2. Pak přidáme mleté hovězí maso, koření a prolisovaný česnek. Promícháme s cibulí. Chvíli restujeme pak podlijeme trochou vody a asi 10 minut provaříme na mírném stupni.
  3. Dáme vařit špagety do osolené vody.
  4. K masu přidáme kečup nebo loupaná, krájená rajčata se šťávou. Prohřejeme a podáváme společně se špagetami.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 554.62 kcal | Protein: 33.23 g | Sacharidy: 70.79 g | z toho cukr: 11.09 g | Tuk: 12.97 g | z toho nas. MK: 4.99 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2670-jednoduche-spagety-s-hovezim-masem