Arašídový cheesecake bez cukru

Cheesecake bez přidaného cukru s příchutí arašídového másla. Díky vysokému podílu bílkovin z jogurtu a arašídového másla je ideální snídaní, která zasytí na dlouhé hodiny.

Ingredience

Těsto

Placka (korpus)

Množství na
  porce (1/12 dortu)

Postup přípravy

1.
Předehřejte troubu na 150°C. Nejprve připravte hmotu na základ (placku). V sekáčku spolu rozsekejte arašídy a datle, ne úplně na jemno. Smíchejte s rozmačkaným banánem, přidejte ovesné vločky a vytvořte hmotu, kterou natlačte naspod formy (23 cm). Do formy předem zacvakněte pečicí papír a ostřihněte okolo.
2.
Formu dejte do trouby na 10 minut a mezitím si připravte těsto. Ve šlehači šlehejte jogurt, přidejte rozmačkaný banán, po jednom vejce, nakonec přimíchejte arašídové máslo a špetku soli.
3.
Formu vyndejte z trouby, zalijte těstem a pečte další hodinu a půl.
4.
Před podáváním nechte cheesecake vychladnout.

Od: BunTom, 29.2.2020

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 45 min celkem
Množství: 12 × porce (1/12 dortu)
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce (1/12 dortu) = 18 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, snídaně, jogurt/mléko, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce (1/12 dortu)
Energetická hodnota
309.02 kcal
Protein
18.03 g
Sacharidy
z toho cukr
20.59 g
14.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.12 g
2.63 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.