Kuřecí křídla na pivě

Pečená kuřecí křídla s pikantním kořením a chutí po pivu jsou skvělou pochoutkou třeba na posezení s přáteli.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Kuřecí křídla si opláchneme, vložíme do pekáče a přidáme všechno koření, sojovou omáčku, prolisovaný česnek a olej.
  2. Promícháme a necháme co nejdéle uležet.
  3. Naložená křídla posypeme cibulí nakrájenou na větší kousky, podlijeme pivem a vložíme do trouby.
  4. Asi hodinu pečeme při 180 stupních a podle potřeby podléváme pivem.
  5. Propečená křídla můžeme podávat jak teplé, tak i po studenu, doplněná okurkou, zeleninou, pečivem a nejlépe zapíjet vychlazený pivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 597.67 kcal | Protein: 45.29 g | Sacharidy: 8.32 g | z toho cukr: 2.51 g | Tuk: 39.20 g | z toho nas. MK: 9.83 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2402-kureci-kridla-na-pive