Kuřecí křídla na pivě
Pečená kuřecí křídla s pikantním kořením a chutí po pivu jsou skvělou pochoutkou třeba na posezení s přáteli.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Kuřecí křídla si opláchneme, vložíme do pekáče a přidáme všechno koření, sojovou omáčku, prolisovaný česnek a olej.
- Promícháme a necháme co nejdéle uležet.
- Naložená křídla posypeme cibulí nakrájenou na větší kousky, podlijeme pivem a vložíme do trouby.
- Asi hodinu pečeme při 180 stupních a podle potřeby podléváme pivem.
- Propečená křídla můžeme podávat jak teplé, tak i po studenu, doplněná okurkou, zeleninou, pečivem a nejlépe zapíjet vychlazený pivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 597.67 kcal |
Protein: 45.29 g |
Sacharidy: 8.32 g |
z toho cukr: 2.51 g |
Tuk: 39.20 g |
z toho nas. MK: 9.83 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2402-kureci-kridla-na-pive