Obložené vejce

Obložené vejce je ideální jako svačinka a nebo rychlá večeře. Obložit ho můžete vším co najdete v lednici, a proto není potřeba nakupovat speciální suroviny.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Do misky si vložíme každý svojí oblíbenou pomazánku nebo bramborový salát.
  2. Vařené vejce oloupeme, rozkrojíme na půl a položíme na pomazánku. Zdobíme šunkou, sýrem, salámem, okurkami.
  3. Na konec přidáme majonézu, ozdobíme petrželkou a paprikou. Dáme vychladit do lednice a můžeme servírovat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 579.41 kcal | Protein: 32.92 g | Sacharidy: 3.44 g | z toho cukr: 2.78 g | Tuk: 47.37 g | z toho nas. MK: 16.71 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2347-oblozene-vejce