Pomerančový punč

Vánoční pohoda, plápolající oheň, punč na zahřátí :)

Ingredience (16 x porce)

Postup přípravy

  1. Omyjeme pomeranč a nakrájíme na půlměsíčky.
  2. Víno nalijeme do kastrůlku a dáme vařit na sporák, přilijeme pomerančový džus a rum.
  3. Zamícháme s cukrem, skořicí, hřebíčkem, badyánem a nakonec přidáme pomeranč.
  4. Vaříme cca 15 minut.
  5. Pokud máte raději sladší punč, přidejte si cukr dle libosti.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 105.79 kcal | Protein: 0.14 g | Sacharidy: 11.36 g | z toho cukr: 9.93 g | Tuk: 0.03 g | z toho nas. MK: 0.00 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2308-pomerancovy-punc