Špenátové fazole

Rychlé fazole různých chutí :o)

Ingredience (3 x porce)

Na pesto

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny na pesto rozmixujeme do hladka.
  2. Mezitím hodíme fazole se špenátem na pánev, zakápneme olejem a čekáme, než špenát trochu zvadne.
  3. Poté přidáme pesto, pokapeme citrónem a prohřejeme.
  4. Nakonec na talíři dozdobíme semínky granatového jablka a tykve.
  5. Tip: Granatovým jablkem nešetřete, to spojení chutí je opravdu skvělé. Doporučuji podávat s cuketovými špagety.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 275.53 kcal | Protein: 14.45 g | Sacharidy: 18.32 g | z toho cukr: 2.10 g | Tuk: 14.38 g | z toho nas. MK: 1.52 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2268-spenatove-fazole