Oříško-kakaové cukroví strojkové

Jednoduché a moc dobré cukroví ze strojku, obalené v cukru.

Ingredience (50 x porce)

na obalení

Postup přípravy

  1. Z uvedených surovin si vypracujeme těsto a necháme alespoň dvě hodiny v chladu odležet.
  2. Potom si na mlýnek na maso našroubujeme tvořítko na cukroví, nastavíme si tvar, jaký požadujeme a můžeme začít vytlačovat tvary... prostě meleme. Samozřejmě můžete pracovat i s modernějšími tvořítky, je jich nepřeberné množství na výběr.
  3. Vytvořené cukroví klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 190 stupňů.
  4. Hotové cukroví obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 78.37 kcal | Protein: 1.19 g | Sacharidy: 7.29 g | z toho cukr: 2.32 g | Tuk: 4.91 g | z toho nas. MK: 2.53 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2231-orisko-kakaove-cukrovi-strojkove