Jednoduché a moc dobré cukroví ze strojku, obalené v cukru.
Ingredience (50 x porce)
na obalení
Postup přípravy
Z uvedených surovin si vypracujeme těsto a necháme alespoň dvě hodiny v chladu odležet.
Potom si na mlýnek na maso našroubujeme tvořítko na cukroví, nastavíme si tvar, jaký požadujeme a můžeme začít vytlačovat tvary... prostě meleme. Samozřejmě můžete pracovat i s modernějšími tvořítky, je jich nepřeberné množství na výběr.
Vytvořené cukroví klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 190 stupňů.
Hotové cukroví obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 78.37 kcal |
Protein: 1.19 g |
Sacharidy: 7.29 g |
z toho cukr: 2.32 g |
Tuk: 4.91 g |
z toho nas. MK: 2.53 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2231-orisko-kakaove-cukrovi-strojkove