Rychlovka připravená se sójového masa je lehkou a chutnou večeří. Můžete ji podávat s brambory, hranolky nebo i těstovinovou přílohou.
Ingredience (4 x porce)
Postup přípravy
Sójové nudličky povaříme v horké vodě s bujónem. Vaříme asi 15 minut. Poté scedíme. Na pánvi orestujeme na oleji cibule nakrájené na proužky. Přidáme sójové nudličky a podlijeme trochou vývaru.
Ochutíme prolisovaným česnekem a pepřem. Přidáme bazalku a směs sterilovaných rajčat a bazalky.
Promícháme, společně prohřejeme a případně dochutíme solí, ale obvykle to není třeba.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 108.69 kcal |
Protein: 12.22 g |
Sacharidy: 13.36 g |
z toho cukr: 9.00 g |
Tuk: 0.44 g |
z toho nas. MK: 0.08 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2230-sojove-maso-s-bazalkou-a-rajcaty