Sójové maso s bazalkou a rajčaty

Rychlovka připravená se sójového masa je lehkou a chutnou večeří. Můžete ji podávat s brambory, hranolky nebo i těstovinovou přílohou.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Sójové nudličky povaříme v horké vodě s bujónem. Vaříme asi 15 minut. Poté scedíme. Na pánvi orestujeme na oleji cibule nakrájené na proužky. Přidáme sójové nudličky a podlijeme trochou vývaru.
  2. Ochutíme prolisovaným česnekem a pepřem. Přidáme bazalku a směs sterilovaných rajčat a bazalky.
  3. Promícháme, společně prohřejeme a případně dochutíme solí, ale obvykle to není třeba.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 109.05 kcal | Protein: 12.17 g | Sacharidy: 13.64 g | z toho cukr: 9.65 g | Tuk: 0.65 g | z toho nas. MK: 0.07 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2230-sojove-maso-s-bazalkou-a-rajcaty