Sýrový salát s vejci a hrozny

Sýrový salát je vhodný jako rychlá svačinka, ale také se hodí k vínu.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Všechny sýry si nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky.
  2. Přidáme vařené vejce na kostky, cibulku na kostičky, sůl, pepř, smetanu, majonézu, kečup a promícháme.
  3. Na konec přidáme hrozny, když jsou větší, můžeme překrájet na půl.
  4. Zamícháme a před podáváním necháme vychladit v lednici.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 594.58 kcal | Protein: 28.52 g | Sacharidy: 14.57 g | z toho cukr: 8.35 g | Tuk: 47.12 g | z toho nas. MK: 24.56 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2101-syrovy-salat-s-vejci-a-hrozny